Door onderstaand formulier in te vullen, meld je je aan voor het jurytraject van de Misset Horeca Café Top 100 2019.

Kortingscode
Indien je een kortingscode hebt ontvangen, kun je deze hieronder invullen. Leden van de KHN en Horecabrains en klanten van Swinckels profiteren van extra kortingen op inschrijving voor de Café Top 100. 

Lid van KHN? Vraag nu de kortingscode aan via info@khn.nl.  Lid van HorecaBrains? Vraag nu de kortingscode aan via info@horecabrains.nl. Klant van Bavaria? Neem contact op met je contactpersoon van Swinckels.

De factuur wordt standaard per e-mail verstuurd. Indien je de factuur per post wilt ontvangen, dan kun je dat hier aangeven.

Bedrijfsgegevens

Vul hier de gegevens in van de locatie die gedurende het onderzoekstraject door de jury bezocht dient te worden. Indien deze gegevens gelijk zijn aan de facturatie gegevens vink je 'Ja' aan bij de volgende vraag. 

Bruincafé of grandcafé

Onder bruincafés verstaat de Café Top 100 de cafés waar de drankfunctie zonder twijfel de boventoon voert en waar bezoekers ook rond etenstijd terecht kunnen voor een drankje. Dat hoeven niet per se donkere zaken te zijn of klassieke, ouderwetse cafés, ook moderne bruincafés anno nu vallen onder de noemer bruincafé. Net zoals biercafés en (de meeste) proeflokalen.

Grandcafés/eetcafés zijn de -vaak- grotere zaken waar eten een belangrijke rol inneemt. De lunch is hier uitgebreider dan in bruincafés en de eetkaart speelt hier dan ook een belangrijkere rol. Ook voor grandcafés geldt dat rond etenstijd alleen een drankje besteld moet kunnen worden. Dus ook eetcafés vallen onder deze noemer, mits ze aan die voorwaarde voldoen.

Cafés bepalen zelf hun segment. De organisatie heeft, zoals hierboven wel een duidelijk beeld, maar het zijn geen beschermde titels. Ondernemers weten zelf het beste wat voor café ze hebben.

Aanvullende gegevens 

Bij het inplannen van het vakjurybezoek en de mystery visit houden wij rekening met de ingevulde openingstijden. Indien de onderneming gesloten is op een ander moment dan bij ons bekend en hierdoor het bezoek niet kan plaats vinden, zijn wij genoodzaakt de onderneming te diskwalificeren voor het verdere onderzoekstraject. 

Tevens dient de locatie minimaal 4 dagen per week geopend te zijn. 

Openingstijden

Let op! Om mee te dingen naar een plek in de Café Top 100 dient het café minimaal 4 dagen per week open te zijn. Tevens dienen gasten te allen tijde terecht te kunnen voor een biertje of ander drankje (caféfunctie). NB: Dit geldt dus ook tijdens lunch of diner.