Jury

 

 

 

Jeroen Verwaal | Hoofdjury

Jeroen Verwaal | Hoofdjury

Pas 35 jaar werkzaam in de horeca 😊waarvan 17 jaar uitbater geweest van Café Kobus Kuch te Delft. Nu werkzaam in de catering

 
Marjon Prummel | Hoofdjury

Marjon Prummel | Hoofdjury

Marjon Prummel is als communicatiekundige afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht en heeft twee jaar Communicatiewetenschap gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Marjon is hoofdredacteur van Misset Horeca, Misset Catering en Snackkoerier. Omdat Misset Horeca de grootste online community is in de horeca, weet Marjon als geen ander hoe je via de inzet van websites, online platforms en social media een sterk merk kunt bouwen. Zij zal bij het jureren dan ook vooral letten op de (online) presentatie van het bedrijf, de ondernemer en het personeel. Daarbij gaat het om de merkuitstraling in het algemeen, maar ook om de communicatie naar buiten toe.

 
Martijn Veen | Hoofdjury

Martijn Veen | Hoofdjury

Horecadier in hart en nieren. Is ruim 25 jaar partner geweest bij Bob’s Party Palace in Uitgeest, en kent als geen ander de klappen van de zweep. Runt nu samen met zijn 2 zonen Horeca advies en inspiratie platform Horecabrains. Belangrijkste reden om plaats te nemen in hoofdjury café top 100 is om horeca ondernemers te motiveren om zichzelf te verbeteren.

 
Robbert Roggeband | Hoofdjury

Robbert Roggeband | Hoofdjury

Cafe De Gekroonde Suikerbiet. 43 jaar. 16 jaar horecaondernemer. 2014 uitgeroepen tot Meest Markant van Zeeland. 2017 Beste cafe van Nederland in Misset Horeca cafe top 100.

 
Sander van Werkhoven | Hoofdjury

Sander van Werkhoven | Hoofdjury

Sander van Werkhoven is de naam. 51 jaar inmiddels en al vanaf de eerste editie van de Café Top 100 bij deze lijst betrokken. Inmiddels ben ik alweer een paar jaar (hoofd)jurylid van deze mooie lijst. Ik hou van een goed café. De gesprekken die je voert of om je heen hoort. Het biertje dat voor je neus wordt gezet met een vriendelijk woord. Of juist zonder iets te zeggen. En is de keuze van de tap verrassend dan heb je me al helemaal snel te pakken. Een goed café hoeft in mijn ogen dan ook echt niet altijd blinkend schoon te zijn of qua etiquette alles volgens de regels uit te voeren. Nee, in een goed café voel je je thuis. Of, zoals wijlen Dick Wildeman het noemde, ‘het moet passen als een oude jas.’ En dat kan ook als het her en der rafelt. In het café waar ik van hou lees ik ‘s ochtends de krant bij een kop koffie, spreekt af met vrienden, drinkt er dan net één teveel of je vergeet simpelweg samen de tijd. Het mag oud bruin zijn maar ook strak ge-designed of desnoods alleen maar een een bar in een oude fabriekshal. Voor mij zijn het allemaal cafés. Zo lang ik maar geen drempel ervaar en waar de gast altijd centraal staat.

 
Laurens Meyer I Hoofdjury

Laurens Meyer I Hoofdjury

Laurens Meyer is een bevlogen horecaman in hart en nieren. Al van jongs af aan is hij werkzaam in de horeca. Door de jaren heen heeft Laurens zijn bedrijf ‘Meyer Beheer’ opgebouwd; met meer dan 2000 medewerkers, inmiddels gegroeid tot een toonaangevend bedrijf in de horeca. Meer dan veertig mooie horecabedrijven vallen onder zijn hoede. Van de “Drie Gezusters” in Groningen, het succesvolle grand café concept “Moeke” tot de recent verworven Master Franchise voor Nederland van Burger King en vele andere zaken. Een grote verscheidenheid aan bedrijven, maar een ding hebben alle zaken gemeen: het draait overal om gastbeleving en passie voor het vak. Naast zijn commerciële werkzaamheden heeft de goedlachse Laurens zich jaren ingezet voor de bedrijfstak middels diverse bestuursfuncties binnen Koninklijke Horeca Nederland. Laurens neemt zijn kennis en ervaring mee bij de jurering van de café top 100. Wederom een mooie uitdaging!

 

 

Vakjury

                                           

 

Andries Berlee
Arnoud Schimmel
Bram Visser
Christian Severijns
Danny Smink
Eric de Kock
Erika Keizer
Fiona Hessels-Langerak
Hans Glandorf
Has van Goethem
Hero Stukje
Ivo Thijssen

                 

 

Jan van Hout
Jacques Westerhoff
Jeroen Verwaal
Joris van Berkel
Kim Lentjes
Martin Waser
Michael Simon
Mike Gerrits
Ron Brokking
Ton Leensen
Willy Joosten

 

 

Organisatie

Partners

Locatie

Locatie centraal in Nederland

 

Partner worden?

Neem dan contact op met:
Hans Dekker
Key Accountmanager
Misset Horeca
Hansdekker@vakmedianet.nl

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie over de Misset Horeca Café Top 100? Neem dan contact met ons op.
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.